Inici Sector Sanitari de Llevant
         Hospital de Manacor / Atenci Primria

LA FUNDACI HOSPITAL OPTIMISTA ATORGA A L'HOSPITAL DE MANACOR EL TERCER PREMI EN LA CATEGORIA DE MILLOR CENTRE SANITARI
Data:15/11/18Resum:
La Fundaci Hospital Optimista, @FundHOptimista, ha atorgat a l'Hospital el tercer premi en la categoria "Mejor Centro Sanitario".
hospital optimista hospital op2 hospital optimista3La Fundació Hospital Optimista,  ha atorgat a l'Hospital el tercer premi en la categoria " Mejor Centro Sanitario". Per altra banda, Ian Blanco, infermer del nostre hospital ha estat nominat en la categoria de "Capitán optimista". Tot un reconeixement pels professionals de l'Hospital. La Gerent, Catalina Vadell, ha recollit el premi, en el transcurs d'acte que s'ha celebrat a Madrid, en representació de tots els treballadors de l'Hospital.

La dotació econòmica del tercer premi obtingut per l'Hospital serà entregat a l'ONG Sonrisa Médica.

L'objectiu de la Fundació Hospital Optimista és contribuir a la millora de la salut dels pacients hospitalitzats fomentant les iniciatives i/o pràctiques que contribueixin a la creació d'un entorn optimista per al pacient i la seva família. Per a això, des d'un plantejament científic centrat en la millora de les persones i de les organitzacions la Fundació ha creat uns premis anomenats "Hospital Optimista".

 

 

    
Hospital de Manacor - Carretera Manacor-Alcdia, s/n - 07500 Manacor - Telfon 971 847000