Inici Sector Sanitari de Llevant
         Hospital de Manacor / Atenci Primria

L'HOSPITAL PARTICIPA A LES JORNADES DE PORTES OBERTES DE FORMACI PROFESSIONAL DE L'IES MOSSN ALCOVER
Data:15/05/19Resum:
L'Hospital de Manacor va participar en les jornades de portes obertes de Formaci professional que ha organitzat l'IES Mossn Alcover
NuevoDocumento 2019-05-14 11.42.47_2 NuevoDocumento 2019-05-14 11.42.47_1 TRIPTICO _ADALMO_CATALAN L'objectiu d'aquestes jornades de portes obertes és donar a conèixer totes les empreses a les quals acudeixen els alumnes de l'IES per a completar la seva formació acadèmica i preparar-los per al món laboral .

La participació de l'Hospital ha comptat amb dues taules: Higiene de mans i Gestió de Residus sanitaris , acompanyant als alumnes de TCAE (Tècnic de Cures d'Auxiliar Infermeria). La taula d'Higiene de mans que  ha comptat amb la presència del grup d'Higiene Hospitalària i la taula de Gestió de Residus on ha estat Adela Garcias (Responsable Gestió Residus) i Xesca Carbonell Bauzà (Responsable Residus Sanitaris Adalmo). Roberto Oyarbide també ha participat en la jornada, com a Coordinador de Qualitat i Docència.

Al final de la jornada, laDirecció del centre ha guardonat a l'Hospital amb un detall dissenyat pels alumnes del Batxiller artístic en reconeixement a la col·laboració activa de l'hospital en els estudis de formació professional.

 

    
Hospital de Manacor - Carretera Manacor-Alcdia, s/n - 07500 Manacor - Telfon 971 847000