Inici Sector Sanitari de Llevant
         Hospital de Manacor / Atenci Primria

LA UCI GUANYA EL TERCER PREMI DE COMUNICACI ORAL AL CONGRS NACIONAL D'INFERMERIA INTENSIVA
Data:13/06/19Resum:
La UCI de lHospital de Manacor ha participat aquesta setmana al Congrs Nacional de la SEEIUC (Sociedad Espaola de Enfermera Intensiva y Unidades Coronarias), celebrat a Palma els dies 10.11 i 12 de Juny.
4 3 2
1Eva Pérez, Supervisora de la UCI, ha presentat dues Comunicacions Orals, en col-laboració amb l'Hospital Universitari de Son Espases.
 
La Comunicació oral "¿Y tu cuánto deshechas?" va obtenir el tercer premi a la millor comunicació. És un estudi descriptiu, transversal i multicèntric realitzat a les UCI´s de les Illes Balears entre Abril i Desembre del 2018; l´objectiu de l´estudi és analitzar el volum sanguini rebutjat previament a l´obtenció de la mostra sanguínia a traves de catéter vascular a les UCI´s de Balears, i relacionar aquest volumamb el tipus de catéter, experiència del professional que realitza l´extracció i centre hospitalari.
 
La segona Comunicació oral "Registro de enfermeria en el cateterismo cardíaco: valoración y preparación del paciente. Estudio piloto" presenta el registra realitzat per infermeres de la UCI de Manacor i de la unitat d´hemodinàmica de HUSE, per tal de dissenyar i validar un registre infermer que garanteixi la transferència de la informació en el procés de la coronariografia cardíaca entre hospitals de diferent nivell assistencial.
 
Les infermeres de la UCI de Manacor autores d´aquesta comunicació oral són Eva Perez, MAria Ve
rger, Sandra Babot i Mª Antònia Pérez.
 
    
Hospital de Manacor - Carretera Manacor-Alcdia, s/n - 07500 Manacor - Telfon 971 847000