Inici Sector Sanitari de Llevant
         Hospital de Manacor / Atenci Primria

"EL MEU NAIXEMENT" UN PROJECTE D'EDUCACI INFANTIL: MARES I FILLS VISITEN PARITORI I PLANTA DE PEDIATRIA
Data:14/06/19Resum:
s una iniciativa de l'escoleta de Santa Margalida
IMG_2515 IMG_2519 IMG_2520
IMG_2522 IMG_2523A partir de la idea de reconèixer la feina dels professionals de servei de ginecologia i obstetrícia de l'Hospital de Manacor,  Montserrat Mulet, de l'escoleta de Santa Margalida ha posat en marxa el projecte "El meu naixement".

Aquest ha suposat l'organització d'una visita a l'àrea de paritori i puerperi, amb els nins i les mares de l'escola. Entre jocs i cançons, varen poder veure els dibuixos i fotografies referents al part i la lactància materna. També una embarassada voluntària va permetre que els nins escoltassin els batecs del cor del bebè amb la sorpresa dels petits. En aquest projecte participen les mares dels infants que han donat a llum als seus fills i també recordar aquests moments.

Els professionals de l'àrea, amb el Cap de servei, Javier Agüera i  el supervisor de paritori, Clemente Roldán, al davant, varen rebre i acompanyar en el recorregut al grup fent possible un dels objectius del projecte "El meu naixement", que és crear un vincle afectiu entre els professionals de l'hospital amb les mares i els nins

    
Hospital de Manacor - Carretera Manacor-Alcdia, s/n - 07500 Manacor - Telfon 971 847000