Inici Sector Sanitari de Llevant
         Hospital de Manacor / Atenci Primria

L'HOSPITAL REOBRI AL TRNSIT RODAT EL CARRER PER ACCEDIR AL SERVEI D'URGNCIES
Data:18/06/19Resum:
Els conductors es trobaran en la nova senyalitzaci des daquest dijous, dia 20 de juny 

Després d'haver acabat les obres que han suposat l'ampliació del servei d'Urgències, es torna restablir la circulació rodada a partir d'aquest proper dijous, dia 20 de juny. Tant les ambulàncies com els vehícles particulars podran accedir a l'entrada principal del servei, des de la carretera de Manacor a Alcúdia.
 
En aquest sentit, els conductors es trobaran amb la senyalització actualitzada, que suposa tornar accedir al servei pel mateix carrer que s'emprava abans de les obres.
 
 
Així es dóna per finalitzada aquesta primera fase de les obres del Pla Director de l'Hospital de Manacor, que ha suposat l'ampliació d'Urgències i la instal.lació de la ressonància magnètica.  Cal recordar que l’ampliació del servei ha suposat dues noves plantes de 500 m² de superfície cadascuna. A la planta principal hi ha una nova àrea d’observació, amb setze boxs, i una àrea diferenciada per a l’atenció pediàtrica, amb dos boxs d’observació i sis llocs per a diferents tractaments. A la planta soterrani s’han ubicat diverses dependències no assistencials: una sala de reunions, despatxos, vestuaris i el taller d’electromedicina. Aquesta ampliació, que ha iniciat l’activitat aquest passat mes de maig, forma part de la primera fase del Pla Director de l’Hospital de Manacor, que ha tengut un pressupost de 2.272.685,31 €.
 
 
 
 
    
Hospital de Manacor - Carretera Manacor-Alcdia, s/n - 07500 Manacor - Telfon 971 847000