Inici Sector Sanitari de Llevant
         Hospital de Manacor / Atenci Primria

XERRADA SOBRE VACUNES DE XAVIER MESQUIDA AMB ALUMNES DE L'IES FELANITX
Data:16/12/20Resum:
Xerrada sobre Vacunes de Xavier Mesquida amb l'IES Felanitx
xerrada X. Mesquida
Els alumnes de primer de batxiller l'IES Felanitx que realitzen l'assignatura de Cultura Científica, varen participar ahir a una videoconferència amb Xavier Mesquida, microbiòleg i responsable de la Comissió d'Infeccioses de l'Hospital. La seva professora, Joana Maria Flaquer, va organitzar aquesta xerrada perquè els alumnes poguessin  conèixer algunes de les característiques més rellevants de les noves vacunes per pal·liar la SARS-Covid 19.

Després de l'explicació inicial de Xavier Mesquida, els alumnes varen aprofitar per resoldre algunes de les  qüestions que més les preocupaven
  com
 veure si les vacunes, amb la rapidessa que s'han produït,  seran segures així com també  si realment funcionaran, quines persones s'han de vacunar, si la vacuna  és obligatòria, quines contraindicacions hi ha... i al final també varen demanar sobre la situació de l'hospital  i el nombre de pacients ingressats.
 
 Cal destacar que aquesta activitat es va poder fer per videoconferència amb la meitat dels alumnes des de classe i la resta des de casa seva.
    
Hospital de Manacor - Carretera Manacor-Alcdia, s/n - 07500 Manacor - Telfon 971 847000