Inici Sector Sanitari de Llevant
         Hospital de Manacor / Atenci Primria

L'HOSPITAL CELEBRA LA IV JORNADA DE QUALITAT I MEDI AMBIENT
Fecha:05/06/19Resumen:
Amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient, a l'Hospital s'ha celebrat una jornada dedicada al sistema de qualitat i medi ambient. Hospital de Dia guanya el primer premi a la millor segregaci de residus.
BV Hospital Bv1 bv2
Bv 3 auditors interns IMG_2400
IMG_2401 IMG_2404 Conferencia
premi segregaci residusDesprés de la inauguració de la mateixa, per part del director mèdic, Joan Bennaser, s'ha iniciat una taula rodona moderada per Ian Blanco de la Unitat de Qualitat i Docència i Investigació de l'Hospital sobre el tema "De dónde venimos y hacia dónde vamos" amb la participació de Mariola Vilagrasa, Xisco Rosselló i Júlia Troya. Seguidament Maria Teresa Oms ha explicat quins és el sistema de gestió mediamiental de utilitza el Parc Nacional de Cabrera. .

Per acabar la jornada, s'ha fet entrega del primer premi a la "Millor segregació de Residus" de l'Hospital que enguany ha estat pel servei d'Hospital de Dia. També han tingut un reconeixement els 22 auditors interns que té actualment l'Hospital i que treballen realizant auditories als diferents serveis certificats del centre hospitalari.

La Directora Gerent, Catalina Vadell, ha rebut de mans de Patricio Calatayud de Bureau Veritas, el certificat ISO 14001 de Gestió Medi Ambiental de l'Hospital.  Després han fet entrega de les dues noves acreditacions del procés de Zel.ladors i del procés d'Higiene Hospitalària que es sumen als serveis certificats que ja té l'Hospital de Manacor. Des d'ara, són un total 28 els serveis certificats en normes ISO.

    
Hospital de Manacor - Carretera Manacor-Alcdia, s/n - 07500 Manacor - Telfon 971 847000