Inici Sector Sanitari de Llevant
         Hospital de Manacor / Atenci Primria

L'estudi del metge adjunt del servei de Pneumologia, Antonio Albaladejo, ha estat guardonat amb el primer accsit en el projecte Joves Talents
Data:24/01/18Resum:
Antonio Albaladejo Dvalos, metge adjunt del Servei de Pneumologia de l'Hospital de Manacor, ha estat recentment guardonat amb l'1er accsit en el projecte Joves Talents amb el seu treball realitzat durant 2017.
foto 1Antonio Albaladejo Dávalos, metge adjunt del Servei de Pneumologia de l'Hospital de Manacor, ha estat recentment guardonat amb lƇer accésit en el projecte Joves Talents amb el seu treball realitzat durant 2017 titulat:

en el qual es conclou:

  "Estudi analític longitudinal sobre l'efecte del tabaquisme passiu en nens asmáticos de Palma de Mallorca segons estació de l'any",

Efecte negatiu del tabaquisme passiu sobre les agudizaciones asmáticas i major ús de medicació de rescat en aquesta patologia.

S'evidencia un marcat increment de les agudizaciones asmáticas i l'ús de medicació quan els convivientes fumadors són ≥ 3.

Estacions més conflictives (primavera i hivern per nivells d'al·lergògens i baixes temperatures respectivament). Hipòtesi sinergismo amb tabaquisme passiu.

@

    
Hospital de Manacor - Carretera Manacor-Alcdia, s/n - 07500 Manacor - Telfon 971 847000