Inici Sector Sanitari de Llevant
         Hospital de Manacor / Atenci Primria

LHOSPITAL DE MANACOR INICIA LA PRIMERA FASE DEL PLA DIRECTOR AMB LES OBRES DEL SERVEI DURGNCIES
Data:07/02/18Resum:
Una de les mesures imminents s el canvi de circulaci per accedir-hi, que ser efectiu la setmana vinent. Es preveu que aquestes obres durin uns quinze mesos.Les obres de la primera fase del Pla Director comencen aquest mes. Per aquest motiu, la Gerència de l’Hospital de Manacor ha previst un conjunt de mesures urgents que afectaran els usuaris i el personal. La més imminent són els canvis de circulació, que hauran de tenir en compte els usuaris que acudeixin al Servei d’Urgències: entre el 12 i el 16 de febrer s’instal·laran els nous senyals indicadors dels canvis en la circulació, que mostraran com arribar al Servei d’Urgències. Però el fet més important que han de conèixer els usuaris és que pel vial d’accés a Urgències només hi podran passar els vehicles que traslladin pacients, a fi d’aconseguir fluïdesa en la circulació.

Pel que fa a la seguretat —tant dels pacients com dels acompanyants— estarà permès que entri al Servei d’Urgències un sol acompanyant amb cada pacient. A la porta d’entrada es proporcionarà una targeta d’autorització, que s’haurà de tornar en sortir.

Totes aquestes noves regulacions es poden trobar en un fullet informatiu que es repartirà als centres de salut, a les farmàcies i als ajuntaments. La Gerència vol recordar que, abans d’acudir al Servei d’Urgències, és important consultar el metge / la metgessa de família del centre de salut corresponent o al servei del 061 anomenat "Salut respon". Es pretén que les obres afectin tan poc com sigui possible l’activitat assistencial de l’Hospital.

Respecte de les obres, la gerent de l’Hospital, Catalina Vadell, demana als usuaris que disculpin les molèsties que els puguin ocasionar, ja que han d’entendre que són per millorar la seva atenció. Aquestes obres preveuen la reforma i l’ampliació del Servei d’Urgències en dues plantes de uns 500 m2, la planta soterrani albergarà diverses dependències no assistencials d’Urgències i el taller d’electromedicina, mentre que la planta principal serà una nova àrea d’observació amb 16 boxes i una àrea diferenciada per l’atenció pediàtrica. Les obres de reforma duraran aproximadament quinze mesos. El cost previst en el Pla Director per a aquesta fase és de 2.272.685,31 €.

    
Hospital de Manacor - Carretera Manacor-Alcdia, s/n - 07500 Manacor - Telfon 971 847000