Inici Sector Sanitari de Llevant
         Hospital de Manacor / Atenci Primria

L'IES Capdepera participa per sis any consecutiu en el "Projecte Salut"
Data:20/03/18Resum:
Han estat el primer institut que a l'any 2013 ha participat en aquest projecte conjunt per donar a conixer els alumnes el treball que es du a terme a l'Hospital
foto 9 foto 10 foto 8
foto 7 foto 6 foto 5
foto 4 foto 3 foto 2
foto 1Per sisè any consecutiu els alumnes de l'IES Capdepera han participat en el que es va anomenar el "Projecte Salut". Una idea inicial del professor i director del centre, Llorenç Llop i la gerent de l'Hospital, Catalina Vadell que després ha suposat que molts altres instituts i escoles de la comarca s'hagin volgut sumar a aquesta iniciativa pionera.

Aquest dimarts, un total de 40 alumnes de Tercer d'ESO i dos professors han participat del "Projecte Salut". En aquesta ocasió han conegut més d'aprop diferents serveis com anatomia patològica, laboratori, esterilització, paritori, pediatria, recursos humans, admissió i informàtica, després de ser rebuts per la gerent de l'Hospital i el seu equip directiu.

Degut a que no es pot visitar el servei d'urgències, el Director Mèdic, Joan Bennaser ha fet una explicació del funcionament del servei i la situació de les obres.

 

 

    
Hospital de Manacor - Carretera Manacor-Alcdia, s/n - 07500 Manacor - Telfon 971 847000