Inici Sector Sanitari de Llevant
         Hospital de Manacor / Atenci Primria

LHospital habilita un Punt de Trobada per als pacients que hi acudeixen amb ambulncia programada
Data:28/03/18Resum:
Sha ubicat a lentrada, al costat del taulell dAdmissi Els tcnics dambulncia recolliran els pacients en aquest nou espai
foto 1L’Hospital de Manacor ha creat el que s’anomena "Punt de Trobada", un lloc on s’ubicaran els pacients que hagin acudit a l’Hospital amb una ambulància programada, excepte els que hagin passat pel servei de diàlisi, ja que requereixen una vigilància especial.

 

Aquest punt, situat a l’entrada principal, s’ha ideat amb la intenció que els pacients i els seus familiars se sentin més còmodes i assistits: en lloc d’esperar als passadissos, com feien fins ara, tots ho faran en aquest punt, a on els tècnics d’ambulància aniran a cercar els pacients. Així mateix, a part de ser un lloc més confortable, els tècnics podran consultar directament el Servei d’Admissió si detecten algun canvi no programat amb un pacient, com ara una modificació d’horaris o de proves a les quals hagi d’assistir.

 

Per millorar l’atenció, el Punt de Trobada està dotat d’un zelador, que estarà a disposició dels pacients i dels seus familiars per si necessiten assistència, com ara una cadira de rodes, custodiar un familiar o fer un trasllat. D’aquesta manera es pretén evitar el col·lapse de l’entrada del Servei d’Urgències —que, per motiu de les obres, requereix un circuit diferenciat— i, sobretot, millorar l’atenció.

 

La prioritat de l’Hospital de Manacor és implementar iniciatives per minimitzar les molèsties que les obres puguin causar als usuaris i prioritzar sempre el seu benestar; per aquest motiu s’ha dissenyat un protocol, que el personal de l’Hospital implicat en aquesta activitat concreta ja coneix i aplica.

 

 

 

    
Hospital de Manacor - Carretera Manacor-Alcdia, s/n - 07500 Manacor - Telfon 971 847000