Inici Sector Sanitari de Llevant
         Hospital de Manacor / Atenci Primria

Celebrat l'acte de benvinguda dels residents MIR/EIR
Data:29/05/18Resum:
La Gerent, Catalina Vadell i la presidenta de la cap d'estudis de la Unitat Docent, Maria Ferragut els han donat la benvinguda al nostre hospital.
foto 1 foto 2 foto 3 

 

 

Aquest dimarts, ha tingut lloc en el saló d'actes el ja tradicional acte de benvinguda dels residents. La Gerent, Catalina Vadell ha destacat que es tracta d'un hospital comarcal que compta amb uns grans professionals, on aprendran i gaudiran d’una grata experiència.

També la cap d'estudis de la Unitat Docent, Maria Ferragut els ha dirigit unes paraules i després han seguit la presentació així com la información sobre mesures de segurat ambientals molt importants a l'hospital, sobretot ara que estam en obres, donades  pel grup d'higiene hospitalària, Júlia Troya i Cati Capó.

Els nous residents són: Maria Inés Clar, Maria Poveda, Paula Antón, Maria del Mar Benassar, Claudia Morales i Candela Pérez-Manglano (Metges de Família), Daniel Salalmanca ( Traumatologia(, Núria Climent ( Psiquiatria), Angela Muela (Ginecologia), Ana Maria Chinchilla i Maria Espinosa (comares).

 

 

    
Hospital de Manacor - Carretera Manacor-Alcdia, s/n - 07500 Manacor - Telfon 971 847000