Inici Sector Sanitari de Llevant
         Hospital de Manacor / Atenci Primria

ELS ALUMNES DE LA SALLE, DARRERA VISITA DEL "PROJECTE SALUT" D'ENGUANY
Data:04/06/18Resum:
Ms de quaranta alumnes i els professors han recorregut diferents serveis del centre hospitalari
foto 11 foto 12 foto 1
foto 2 foto 5 foto 7
foto 9 foto6 foto 4
FOTO 13 FOTO 14 

 

 

Des de fa un parell d’anys els alumnes de l'escola La Salle de Manacor han participat en el que es va anomenar el "Projecte Salut", que és la darrera abans de les vacances estivals. La gerent de l'Hospital, Catalina Vadell ha donat la benvinguda als alumnes d’aquesta escola de Manacor.

Des de primera hora del matí, un total de 40 alumnes de Tercer d'ESO i tres professores han participat del "Projecte Salut". En aquesta ocasió han conegut més d'aprop diferents serveis com anatomia patològica, laboratori, esterilització, paritori, pediatria, recursos humans, admissió i informàtica, després de rebre les explicacions sobre el personal sanitari i el no sanitari que hi treballa.

Seguidament han realitzat un taller sobre la importància del rentat de mans.

Cal destacar que al llarg d’aquest mesos de 2018 han visitat l’Hospital un total de 8 escoles de Manacor i la Comarca, amb més de 250 alumnes d’ESO i també de Batxiller. L’objectiu del Projecte Salut és acostar a aquests alumnes tant el treball que realitzen els diferents professionals de l’hospital com també els serveis que hi formen part.

 

 

 

 

    
Hospital de Manacor - Carretera Manacor-Alcdia, s/n - 07500 Manacor - Telfon 971 847000