Inici Sector Sanitari de Llevant
         Hospital de Manacor / Atenci Primria

EL SERVEI DE SALUT ADJUDICA LA INSTALLACI DE L'EQUIP DE RESSONNCIA MAGNTICA DE L'HOSPITAL DE MANACOR
Data:07/06/18Resum:
El pressupost s de 1.355.000 . L'empresa adjudicatria, General Electric, executar les obres en tres fasesEl Servei de Salut continua fent els tràmits necessaris per proveir l’Hospital de Manacor amb un equip de ressonància magnètica, després que el Tribunal hagi desestimat el recurs que va interposar una de les empreses que es varen presentar al concurs de licitació. Per tant, s’han formalitzat la instal·lació i la posada en funcionament de l’equipament de ressonància magnètica de l’Hospital amb l’empresa adjudicatària, General Electric.

Els treballs que haurà de dur a terme l ’empresa adjudicatària sexecutaran en tres fases: en la primera, que durarà sis mesos —des de final d’enguany fins a mitjan 2019—, es construirà un recinte a la zona ubicada al costat del Servei de Radiologia seguint el projecte redactat per la Direcció General dArquitectura i Habitatge de la Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat; en les fases següents se subministrarà i es muntarà lequip de ressonància magnètica dins lespai que es construirà expressament a la zona annexa al Servei de Radiologia, amb una superfície de 177 m2.

 

 Cal recordar que actualment es deriven a altres hospitals les exploracions que s’hagin de fer amb aquesta tecnologia, que permet obtenir les imatges radiològiques necessàries per diagnosticar diferents afeccions.

Aquestes obres formen part de la primera fase del Pla Director de l’Hospital de Manacor, juntament amb les que sestan executant actualment al terreny situat al costat del Servei dUrgències, que tenen un termini dexecució de quinze mesos. Referint-se a aquestes, la gerent de lHospital, Catalina Vadell, destaca que sestan complint els terminis previstos per a aquestes obres, que suposaran lampliació del Servei amb un edifici de 590 m2 on sinstalarà una nova àrea amb 16 boxs dobservació i una nova àrea diferenciada dobservació, a més de diverses dependències no assistencials dUrgències i el taller delectromedicina. El pressupost daquestes obres és de 2.273.000 €.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    
Hospital de Manacor - Carretera Manacor-Alcdia, s/n - 07500 Manacor - Telfon 971 847000