Inici Sector Sanitari de Llevant
         Hospital de Manacor / Atenci Primria

PRIMERA JORNADA SOBRE EL PROGRAMA HCIS, QUE HA TENGUT LLOC A LHOSPITAL DE MANACOR
Data:11/06/18Resum:
Lobjectiu ha estat millorar la gesti dels recursos informtics corporatius La propera reuni es far a lHospital Comarcal dInca
foto 1 FOTO 2 

 

 

Ha tengut lloc a l’Hospital de Manacor la primera jornada de treball corporatiu per compartir, millorar i unificar el programa HCIS, amb què treballen tots els hospitals públics de les Illes Balears, excepte Son Espases.

Tal com ha explicat la infermera referent en la gestió d’aplicacions clíniques, Angelique Groh, l’objectiu és millorar la gestió i l’aprofitament dels recursos informàtics corporatius i preparar els sistemes d’informació per a la tan esperada interoperabilitat, que és la capacitat de compartir tota la informació clínica i administrativa de l’HCIS entre els hospitals públics de les Illes Balears però també amb l’atenció primària, el 061 i els centres sociosanitaris. La interoperabilitat suposarà un gran avenç en la millora de la qualitat assistencial i en la gestió sanitària en general.

 

En el Servei de Salut, aquest projecte es va iniciar fa un any amb la creació de la Comissió d’Història Clínica Única, amb representants de cada gerència. Per part de l’Hospital de Manacor en formen part el director mèdic, la directora d’infermeria, el cap d’Informàtica i diversos informàtics, la cap d’Admissió, coordinadors quirúrgics, administratius de sala d’operacions, els responsables i el tècnic de DXC (HP) i el coordinador de l’OTIC, entre d’altres.

En el transcurs de la jornada s’ha presentat l’eina de circuit quirúrgic en HCIS de Manacor i d’Eivissa als altres hospitals i s’ha començat a treballar en una única versió comuna per a tots els hospitals. Finalment, s’ha acordat que la propera jornada tendrà lloc el mes de setembre a l’Hospital Comarcal d’Inca.

    
Hospital de Manacor - Carretera Manacor-Alcdia, s/n - 07500 Manacor - Telfon 971 847000