Inici Sector Sanitari de Llevant
         Hospital de Manacor / Atenci Primria

L'ONG "YES WITH CANCER" DNA UNES ULLERES DE REALITAT VIRTUAL PEL SERVEI DE PEDIATRIA DE L'HOSPITAL
Data:03/10/19Resum:
La seva finalitat s reduir la percepci del dolor en els nins
totsL'ONG "Yes With Cancer" han fet donació d'unes ulleres de realitat virtual a l'Hospital de Manacor, concretament al servei de Pediatria.  Avui matí, els representants d'aquesta ONG, Manuel Martínez i Enrique Melis, han fet entrega de les ulleres a la Gerent de l'Hospital, Catalina Vadell,  que ha donat les gràcies i ha destacat que el servei de Pediatria les podrà utilitzar en nins que s'hagin de sotmetre a una extracció de sang o que es trobin en el servei d'urgències pediàtriques .

 
Per la seva part la directora infermera, Francesca Rosa Rosal, ha explicat que  l'ús d'aquesta tecnologia permet mantenir l'atenció dels més petits fora dels procediments que viuen durant la seva assistència en el centre hospitalari. La utilització, de manera personalitzada, de les ulleres de realitat virtual té un paper important en la reducció de la percepció del dolor en els nins quan, per exemple, han de passar per processos mèdics com l'extracció de sang. Entre els avantatges que poden aportar les ulleres de realitat virtual es troben les extraccions de mostres més ràpides, la disminució del nombre d'intents fallits en l'extracció de mostres per una major col·laboració del pacient, entre d'altres. Està demostrat que la incorporació d'aquest dispositiu esperen observar múltiples beneficis per al pacient.
 

 
Respecte a l'ONG cal recordar que Enrique Melis va ser l'organitzador d'una prova esportiva a Son Carrió i torrada benèfica amb la qual es varen recollir doblers per a la compra d'aquestes ulleres de realitat virtual i unes cadires que ja es varen donar a la sala d'espera d'Hospital de Dia., el passat mes de juny.
 


 

    
Hospital de Manacor - Carretera Manacor-Alcdia, s/n - 07500 Manacor - Telfon 971 847000