Inici Sector Sanitari de Llevant
         Hospital de Manacor / Atenci Primria

L'HOSPITAL DE MANACOR GUARDONAT EN ELS PREMIS FUNDACI HOSPITAL OPTIMISTA
Data:21/11/19Resum:
L'Hospital de Manacor obt el cinqu premi Manager Positiu, per la gesti que fa Roberto Oyarbide Lasarte en la Unitat de Qualitat, Docncia i Recerca.
IMG-20191119-WA0000 IMG-20191119-WA0003La Fundació Hospital Optimista va celebrar a València la gala de lliurament dels seus V Premis, que guardonen els millors projectes, centres, serveis i professionals sanitaris des de la perspectiva de la humanització. En aquests premis competien més 200 candidatures presentades per hospitals de tota Espanya.


L'Hospital de Manacor ha obtingut el cinquè premi a una de les categories principals d'aquests premis, la de Manager Positiu. Roberto Oyarbide Lasarte, de la Unitat de Qualitat, Docència i Recerca de l'hospital ha obtingut aquest guardó. Aquest premi s'ha lliurat per mèrits propis, ja que  ha obtingut una de les puntuacions més altes en l'enquesta HERO  emplenada pels propis empleats de la seva organització sanitària. Aquesta enquesta ha estat desenvolupada pel grup de recerca de Psicologia Organitzacional Positiva de la Universitat Jaume I de Castelló (UJI).


A més, un heroi anònim que treballa en aquest mateix hospital balear, que sempre ajuda als seus companys i facilita l'estada als pacients i els seus familiars, han obtingut un diploma en la categoria Capità Optimista. Es tracta de Juan Pablo Leiva Santos, del servei de Cures Pal·liatives.


L'objectiu de totes aquestes persones que han col·laborat amb la Fundació Hospital Optimista en la Gala de lliurament dels Premis Hospital Optimista 2019 ha estat contagiar l'optimisme i les ganes de transformar estructuralment el sistema sanitari espanyol, convertint-lo en un sistema en el qual els empleats se sentin compromesos, alineats i units per a millorar la vida dels pacients.

    
Hospital de Manacor - Carretera Manacor-Alcdia, s/n - 07500 Manacor - Telfon 971 847000