Inici Sector Sanitari de Llevant
         Hospital de Manacor / Atenció Primària

ELS ZELADORS PARTICIPEN AL IV ENCONTRE DE ZELADORS
Data:09/12/19Resum:
Un nombrós grup de zeladors de l’Hospital de Manacor va participar actívament en el IV Encontre de zeladors que es va celebrar a l’Hospital de Can Misses (Eivissa).
foto grup 1 foto grup 2 foto grup 3
foto grup bona Foto grup Esp. foto Joana i Xisca 1
foto Joana i Xisca H. Valle del Nalón Int. F. Rosselló
Int. Joana Sancho Int. Pere Grimalt Int. Rober
Int. Rosa López Intervenció P. Grimalt Rosa i Francesc A la jornada, les zeladores Joana Sancho i Xisca Bennàssar presentaren la comunicació “El rol del zelador dins el rober. Viure entre llençols a l’Hospital de Manacor”. Per primera vegada, unes zeladores no assistencials de l’Hospital de Manacor presenten una comunicació en la qual es va reivindicar, sobretot, la importància que tenen els zeladors del rober dins l’engranatge d’un hospital.

A més, Pere Grimalt, Rosa López i Francesc Rosselló presentaren a l’auditori de l’Hospital Can Misses la ponència “Els específics de zeladors: avantatges i inconvenients” en la qual es va posar de manifest, una vegada més, la necessitat de disposar d’uns estudis reglats que dotin la professió de zelador d’una qualificació teòrico-pràctica suficient per al seu acompliment.
 
S’ha de destacar també que, de moment, sempre s’ha comptat en tots els encontres amb la presència d’una parella d’encarregats de torn de l’Hospital Valle del Nalón d’Astúries, els quals professen obertament l’estimació per les nostres illes i la il·lusió per participar en el desenvolupament de cada jornada i aportar la seva experiència.
 
    
Hospital de Manacor - Carretera Manacor-Alcúdia, s/n - 07500 Manacor - Telèfon 971 847000