Inici Sector Sanitari de Llevant
         Hospital de Manacor / Atenci Primria

DEVUIT COMUNICACIONS I QUATRE PSTERS A LA IV JORNADA D'INVESTIGACI DE L'HOSPITAL
Data:11/12/19Resum:
Aquest mat s'ha realitzat el que ha estat la IV edici de la Jornada d'Investigaci de l'Hospital que ha organitzat la comissi d'investigaci, on estan representats diferents serveis sanitaris del centre hospitalari.
fo1 IMG_5928 IMG_5931
IMG_5933 IMG_5934 IMG_5936
IMG_5939 IMG_5942En total s'han presentat devuit comunicacions i quatre pòsters a aquesta nova jornada, que ha comptat amb una bona participació. La Directora gerent, Catalina Vadell ha donat la benvinguda a tots els assistents i ha presentat a Carlos Campillo, doctor en Medicina i Cirurgia i investigador associat al Centre de Recerca en Economia i Salut (CRES), que ha realitzat la conferència inaugural.

Seguidament s'han realitzat quatre blocs de comunicacions de diferents serveis, com han estat Pneumologia, Radiologia, Cardiologia, Unitat de Cures Intensives, Farmàcia, Medicina Interna, Laboratori- Microbiologia, Urgències o Unitat d'Esterilització.

Per acabar la jornada, Cristina Moreno ha prsentant el programa de Nursing Now Baleares, de la qual és la coordinadora. Finalment, el director mèdic de l'Hospital, Joan Bennàser i Eugenia Carandell, directora assistencial han estat els encarregats de clausurar aquesta nova jornada que demostra cóm la investigació és fonamental pels professionals sanitaris de l'Hospital de Manacor.
    
Hospital de Manacor - Carretera Manacor-Alcdia, s/n - 07500 Manacor - Telfon 971 847000