Inici Sector Sanitari de Llevant
         Hospital de Manacor / Atenci Primria

FESTA DE NADAL DE L'HOSPITAL: RECONEIXEMENT ALS JUBILATS DELS ANYS 2018/19 i ENTREGA DE PREMIS DEL i CONCURS DE DECORACI DE NADAL
Data:20/12/19Resum:
S'han fet entrega d'una distinci als vuit jubilats dels anys 2018 i 2019 Tamb els premis del I Concurs de Decoraci de Nadal
1 2 3
4 5 6
foto 12 foto ctotsAvui a migdia a la Sala d'Actes ha tingut lloc la festa de Nadal que ha comptat amb uns sèrie d'actes. la Directora Gerent, Catalina Vadell ha destaca la feina feta al llarg de tots aquests anys pels jubilats d'aquests dos anys,  2018 i 2019. Després sel's ha fet entrega d'un obsequi a tots ells com agraïment.
 
Seguidament s'ha fet entrega dels premis als millors classificats del I Concurs de Decoració de Nadal. El dia abans, és a dir, el dijous,  el jurat qualificador format per Sebastià Massanet ( pintor), Joana Maria Morlà (Pacient Actiu), Chemi Vidal "Pildorín" ( Sonrisa Médica)  i Sebastiana Artigues ( jubilada de l'Hospital)  varen recòrrer els vint serveis que es varen inscriure al concurs, valorant la seva originalitat, feina de grup i recilclatge,i després va acordar els tres guanyadors per unanimitat.
 
Els tres premis han estat otorgats als  serveis de Radiologia, Farmàcia i Esterilització. En total han participat vint serveis del centre, als quals també sel's ha entregat un obsequi per la seva participació  En acabar aquest acte, s'ha realitzarat el tradicional Refrigeri de Nadal a la cafeteria.

La directora gerent, Catalina Vadell, ha desitjat unes Bones Festes de Nadal i un Feliç Any Nou a tot el personal de l'Hospital.

Bon Nadal i Feliç Any nou a tots.

 
    
Hospital de Manacor - Carretera Manacor-Alcdia, s/n - 07500 Manacor - Telfon 971 847000