Inici Sector Sanitari de Llevant
         Hospital de Manacor / Atenci Primria

L'HOSPITAL CELEBRA EL DIA MUNDIAL DE LA HIGIENE DE MANS
Data:07/05/20Resum:
L'Hospital celebra el Dia Mundial de la Higiene de mans, 5 de maig, llegint una carta i atorgant un certificat de reconeixement a tots els professionals sanitaris del centre hospitalari que enguany, ms que mai, fan una feina excepcional en la crisi de la COVID-19.
protector pantalla pauEl dia 5 de maig es celebra el dia Mundial de la Higiene de Mans, dedicat a infermeria i comares. Però aquest any ha estat ben diferent per a tots.

Per una part, s'ha llegit en el saló d'actes una carta que, degut a la situació actual, s'ha enregistrat i es pot veure íntegra mitjançant les diferents xarxes socials de l'hospital.
 
Per altra banda, l'Hospital també ha celebrat aquest dia mundial amb el dibuix dels SuperHerois que també es renten les mans!. El nostre lema d'enguany  ha estat aquest dibuix que ha realitzat en Pau Rosselló de vuit anys de Manacor i que diu "Els superherois també es renten les mans!". I que es troba a tots els ordinadors de l'Hospital.
 
Recordau: Renta't les mans amb freqüència, amb aigua i sabó o amb solució alcoholada. "SALVA VIDES, RENTA'T LES MANS". Ara més que mai, no abaixis la guàrdia!.
    
Hospital de Manacor - Carretera Manacor-Alcdia, s/n - 07500 Manacor - Telfon 971 847000