Inici Sector Sanitari de Llevant
         Hospital de Manacor / Atenci Primria

UN RECONEIXEMENT A LA GRAN FEINA DELS "OBSERVADORS MIRALL"
Data:21/05/20Resum:
El grup de Control de la Higiene Hospitalria ha estat el que han format als Observadors Mirall, que han treballat al llarg d'aquestes setmanes a l'Hospital.
grup observador mirall observadora mirallAquestes paraules van dirigides a aquest grup de professionals que han ajudat als seus companys en contacte amb pacients COVID-19 positius, tant a les unitats d'hospitalització com a UCI i urgències. 
 
 " Ja heu de tornar a la vostra rutina,  us heu reincorporat  als vostres serveis  per  donar assistència als vostres pacients (rehabilitació, quiròfan, cirurgia sense ingrés, anatomia patològica, laboratori, consultes externes...). Des de l´Hospital , volem tornar a donar-vos las gràcies a tots. I també agrair als professionals de primera línea la seva confiança en aquesta fiigura.   
 
El nostre agraïment també per Pilar Ordóñez que durant aquest temps ha organitzat i gestionat els torns d'aquest nombrós grup. 
 
No sabem que passarà d'aquí a uns mesos, els que sí que  sabem és  que si tornam a viure aquesta situació, serà amb la presència dels observadors "miralls".
    
Hospital de Manacor - Carretera Manacor-Alcdia, s/n - 07500 Manacor - Telfon 971 847000