Inici Sector Sanitari de Llevant
         Hospital de Manacor / Atenci Primria

L'HOSPITAL DE MANACOR POSA EN MARXA UN SISTEMA DISPENSADOR DE TIQUETS PER A PACIENTS AMB CITA A LES CONSULTES EXTERNES
Data:08/06/20Resum:
La mquina dispensadora dona al pacient un tiquet en qu hi figura un nmero i la sala despera on ha danar El personal sanitari pot cridar el pacient per mitj del nmero, que apareix a les pantalles de la sala despera, i no pel nom
IMG_8633 IMG_8632 IMG_8635 

Desd’aquest dilluns, l’Hospital de Manacor ha posat en marxa un sistema per dirigir els pacients a la zona de consultes externes, més concretament per a les consultes de la 1 a la 18. Es tracta d’un sistema que dispensa un tiquet al pacient, en què hi consta un número i una sala d’espera a la qual dirigir-se.
 
Aquest sistema, que ja està implantat a l'Hospital Son Espases d’ençà de fa uns anys, permet que el pacient reculli un tiquet a la màquina dispensadora, que es troba a la recepció de l’Hospital, i el dirigeix a la sala de consulta externa on ha de ser atès.
 
Per a això, el pacient ha d'anar al dispensador de tiquets amb la targeta sanitària o amb el document d’identitat (DNI o NIE) i la data de naixement. Amb aquestes dades la màquina li lliura un paper en què hi figura un número i la sala d'espera a la qual ha d’anar. Una vegada emès el número, el sistema notifica al personal sanitari de les consultes que el pacient ja ha arribat a l’Hospital.
 
Amb el mateix sistema d'informació, el personal sanitari, a l’hora d’atendre’l, pot cridar el pacient per mitjà del número, que surt a les pantalles de la sala d’espera. Un dels objectius és no haver de avisar el pacient pel nom. D’aquesta manera se’n respecta la intimitat i es compleix la Llei orgànica de protecció de dades
 
Per donar informació els primer dies sobre la màquina dispensadora dels tiquets i ajudar els pacients a emprar-la, dues infermeres expliquen el funcionament d’aquest nou sistema.
 
    
Hospital de Manacor - Carretera Manacor-Alcdia, s/n - 07500 Manacor - Telfon 971 847000