Inici Sector Sanitari de Llevant
         Hospital de Manacor / Atenci Primria

L'HOSPITAL POSA EN MARXA LA COMISSI DE SISTEMES D'INFORMACI
Data:30/06/20Resum:
El seu objectiu s tractar qestions tcniques i organitzatives per millorar el nivell tecnicocientfic de lHospital . Est formada per representants de diferents serveis que elaboraran propostes, estudis o informes
c1 c2 c3 

La Comissió de Sistemes d’Informació (CSI) s’ha posat en marxa aquesta setmana a l’Hospital de Manacor i ja ha convocat la primera reunió.

La CSI es constitueix com a òrgan d'assessorament de la Gerència en tots aquells temes relacionats amb els sistemes d'informació. La seva finalitat és propiciar la participació de professionals representatius de diferents serveis de l'Hospital en els assumptes referents als sistemes d'informació, per mitjà de l'elaboració de propostes, estudis, dictàmens o informes.

La CSI abordarà qüestions tècniques i organitzatives en matèria de sistemes d'informació i en matèria d'informàtica, propostes de millores o implantació, interoperabilitat, plans i cronogrames d'implantació i desenvolupament, prioritats de dotacions, entre d’altres. La Comissió, igualment, tractarà les sol·licituds de canvis o millores en els sistemes d'informació i informarà dels avanços en els projectes propis de l'Hospital, així com també dels projectes corporatius.

Amb tot plegat, es pretén incrementar el nivell tecnicocientífic, la qualitat, l’eficàcia i l’eficiència de l'Hospital.

    
Hospital de Manacor - Carretera Manacor-Alcdia, s/n - 07500 Manacor - Telfon 971 847000