Inici Sector Sanitari de Llevant
         Hospital de Manacor / Atenci Primria

L'HOSPITAL ESTABLEIX UN SISTEMA DE CONTROL AMB TARGETA QUE PERMET NOMS UN ACOMPANYANT PER PACIENT HOSPITALITZAT
Data:14/09/20Resum:
Aquest acompanyant haur de dur la targeta de manera que sigui visible per a tot el personal
F Cat 1 F Cat 2 F Cast 1
F Cast 2A causa de la situació de pandèmia per la COVID-19, l’Hospital de Manacor ha establert un sistema de control per accedir a les habitacions de les diferents unitats d’hospitalització que es posa en marxa avui, dilluns. Només hi podrà accedir un acompanyant per pacient. Aquest acompanyant haurà de dur la targeta de manera que sigui visible.

 
Aquesta mesura intenta controlar i reduir el nombre d’entrades i sortides de persones, amb la finalitat de garantir la seguretat dels pacients i de facilitar les tasques assistencials dels
professionals sanitaris.

 
Per aconseguir aquesta targeta:
- Si sou acompanyant d’un pacient us heu de dirigir al Servei d’Atenció a les Persones en horari de 8.00 a 14.00 h. Si és fora d’aquest horari, us heu de dirigir al taulell d’Admissió. En cap de setmana o dia festiu us atendran fins a les 21.00 h.
Ambdós serveis estan situats a l’entrada principal de l’Hospital.
El personal us entregarà la targeta d’acompanyant que us identifica. A la targeta hi figurarà el número d’habitació i llit del pacient.

 
Mentre sigueu a l’Hospital
- Recordau que mentre sigueu a l’Hospital, heu de dur ben visible la targeta. Així, el personal us podrà identificar. En cas contrari, el personal us podrà demanar que abandoneu l’Hospital.

 
- Us recomanam que l’acompanyant sigui la mateixa persona durant tot el dia. Si hi ha un canvi d’acompanyant, li haureu d’entregar la targeta perquè vagi identificat.
 
- Quan us n’aneu de l’Hospital, heu de deixar la targeta d’acompanyant a la bústia “Recollida de targetes d’acompanyant” que hi ha a la sortida de l’Hospital.

 
- En el cas de situacions especials el personal de la planta valorarà la possibilitat de tenir més d’un acompanyant. En aquest cas, li lliurarà una altra targeta anomenada d’“Acompanyant en Situacions Especials”, que haurà de retornar al control d’infermeria quan se’n vagi.

 
Recordau que per disminuir la transmissió de la COVID-19 heu de complir les mesures de seguretat següents:
- Heu de dur sempre la màscara.
- Manteniu una higiene correcta de mans: rentau-vos-les amb aigua i sabó o amb solució  
alcohòlica en entrar i sortir de l’habitació.
- Vigilau la higiene respiratòria: tossiu i esternudau tapant-vos la boca i el nas amb el colze, emprau mocadors d’un sol ús.
- No visiteu cap pacient si teniu símptomes gripals.

 
ATURAR EL VIRUS ÉS COSA DE TOTS.
GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ!
 
    
Hospital de Manacor - Carretera Manacor-Alcdia, s/n - 07500 Manacor - Telfon 971 847000