Inici Sector Sanitari de Llevant
         Hospital de Manacor / Atenci Primria

LHOSPITAL DE MANACOR I SONRISA MDICA POSEN EN MARXA LES CLOWNSULTES
Data:24/02/21Resum:
Sonrisa Mdica vol arribar a tots els pacients peditrics amb aquest programa telemtic Dos pallassos interactuen amb els infants ingressats o en hospitalitzaci domiciliria L’Hospital de Manacor i Sonrisa Médica, posen en marxa, aquest mes de febrer, les «Clownsultes». Es tracta d’un programa telemàtic que s’adreça a infants que estan ingressats o en hospitalització domiciliària
 
El programa consisteix en les actuacions d’un duo de pallassos, que , des de ca seva i per mitjà d’un equip informàtic, interactuen amb els infants entre les 16 i les 18h tots els dimarts i dijous. Les actuacions duren entre un quart d’hora i vint minuts. L’objectiu és que els pacients pediàtrics tenguin uns moments d’esbarjo mentre duren els seus tractaments.
 
Els pacients poden accedir-hi per mitjà de qualsevol dispositiu amb connexió a internet, tot i que és recomanable que es facin servir tauletes electròniques o ordinadors per poder veure millor els pallassos.
 
Les «clownsultes» són gratuïtes i s’assignen segons la disponibilitat. Per això, és convenient demanar cita prèvia. Els responsables dels infants poden contactar amb l’equip de Sonrisa Médica per via telefònica (Whatsapp al número 699 49 88 34) o per mitjà del codi QR que hi ha a les habitacions.

    
Hospital de Manacor - Carretera Manacor-Alcdia, s/n - 07500 Manacor - Telfon 971 847000