Inici Sector Sanitari de Llevant
         Hospital de Manacor / Atenci Primria

"VIRAL": UNA EXPOSICI SOBRE ELS PROFESSIONALS SANITARIS EN TEMPS DE PANDMIA
Data:12/05/21Resum:
Amb motiu de la celebraci del Dia Internacional de la Infermeria, s'ha duit a terme a l'Hospital de Manacor la inauguraci de l'exposici "Viral". Aquesta mostra de fotografies, realitzades per Sebasti Roig, s un resum format per 16 imatges realitzades dins la Unitat de Cures Intensives en el transcurs del qual es va nomenar "primera onada" de la Covid-19.
14 12 15
Sebastià Roig, és llicenciat en Medicina i especialista en Medicina Intensiva. Treballa a l'Hospital de Manacor des de l'any 2006. És a dir que fa quinze anys, que forma part de la Unitat de Cures Intensives. Com explica "La fotografia sempre m'ha agradat, des de nen, fa aproximadament 20 anys em vaig comprar la meva primera càmera. M'agrada sobretot la fotografia social, sempre m'ha cridat l'atenció el comportament humà i entenc la fotografia com una manera creativa d'expressió a través del qual puc reflectir aquelles actituds, aquells moments que per algun motiu em semblen rellevants i defineixen el seu comportament, sempre des del màxim respecte a les persones que d'alguna forma són protagonistes d'aquestes fotos".

Referint-se a aquesta exposició "Viral" també apunta que el motiu de fotografiar als professionals durant la pandèmia va néixer en entendre que es tractava d'una situació que s'acompanyava d'una enorme càrrega emocional, única, i carregada d'una gran humanitat en el més ampli sentit de la paraula, que d'alguna forma marcaria les nostres vides i de la qual valia la pena deixar un registre gràfic.

La mostra de fotografies de Sebastià Roig es troba exposada al hall de l'hospital, tot just abans d'arribar a la zona de la cafeteria.

    
Hospital de Manacor - Carretera Manacor-Alcdia, s/n - 07500 Manacor - Telfon 971 847000