Inici Sector Sanitari de Llevant
         Hospital de Manacor / Atenci Primria

ELS ZELADORS ES COMPROMETEN AMB LA SEGURETAT DEL PACIENT
Data:26/05/21Resum:
Els zeladors de l'hospital de Manacor, compromesos amb la seguretat del pacient
IMG_20210520_081327Del 17 al 26 de maig, els zeladors de l'hospital de Manacor realitzaren un taller sobre el rol del zelador en les notificacions d'incidents per la seguretat del pacient.
Com marca l'OMS, la seguretat del pacient és fonamental per a la prestació de serveis sanitaris essencials de qualitat. La pedra angular de la disciplina és la millora contínua basada en l'aprenentatge a partir de les errades i els efectes adversos.
Amb aquest motiu, els zeladors demostren, una vegada més, el seu compromís amb la seguretat del pacient i la qualitat assistencial que es deriven, en part, d'un bon sistema de notificacions d'incidents.
En aquest sentit, els zeladors són una font rica d'informació, ja que, per la naturalesa de la seva feina, detecten un tipus d'incidents que poden passar desapercebuts a una institució sanitària, per la qual cosa és important el coneixement del sistema de notificacions que està implantat dins l'hospital de Manacor.
El taller l'ha impartit, M. Àngels Fernàndez Orts, de la Unitat de Gestió de Riscos per la seguretat del pacient i segones víctimes (UGRSPySV).
 

    
Hospital de Manacor - Carretera Manacor-Alcdia, s/n - 07500 Manacor - Telfon 971 847000