Inici Sector Sanitari de Llevant
         Hospital de Manacor / Atenci Primria

CELEBRAT L'ACTE DE BENVINGUDA DE RESIDENTS MIR/IIR
Data:21/07/21Resum:
Aquest dimecres s'ha duit a terme l'acte de Benvinguda de formaci sanitria especialitzada, mitjanant la connexi per video conferncia amb l'Hospital Universitari Son Espases. Seguidament tamb s'ha realitzat la benvinguda oficial a l'Hospital de Manacor.
tots 1 4
2 3Aquesta ha tingut lloc a la sala d'actes de l'Hospital, on el Director Mèdic, Joan Bennàser els ha donat la benvinguda en nom de tots els professionals.  Seguidament ha dirigit unes paraules als assistents, la Cap d'estudis de la Unitat Docent, Maria Ferragut així com Sebastià Garriga, tutor dels residents de Medicina de Família i Mario Alonso.

Enguany comencen un total de 24 nous residents a l'Hospital de Manacor, destacant la incorporació, per primera vegada, del resident de Cirurgia General i Aparell Digestiu. Així s'ha incorporat 1 resident a les unitats docents d'Obstetricia i Ginecologia, Cirurgia Ortòpedica i Traumatologia, Medicina del Treball,  a més de 10 residents a la unitat docent multidisciplinar d'Atenció Familiar i Comunitària, on també hi ha un total de 4 IIR. Finalment cal destacar que a la Unitat docent multidisciplinar de Salut Mental han començat 2 IIR i 1 MIR.

 

 

    
Hospital de Manacor - Carretera Manacor-Alcdia, s/n - 07500 Manacor - Telfon 971 847000