Inici Sector Sanitari de Llevant
         Hospital de Manacor / Atenci Primria

"JO NO SOC EL MEU DIAGNSTIC": EXPOSICI AL HALL AMB MOTIU DEL DIA DE LA SALUT MENTAL
Data:08/10/21Resum:
Aquesta setmana s'ha pogut admirar al hall de l'Hospital una exposici amb el ttol "Jo no soc el meu diagnstic", la qual s'ha duit a terme amb motiu de la setmana de la Salut Mental.
4 6 5
3L'exposició ha estat realitzada per un grup de pacients l'Hospital de Dia de Salut Mental del Sector Sanitari Llevant, que han participat a un taller de fotografia al llarg d'aquest darrer any, per altra banda, tant complicat per a tots. Com ells mateixos expliquen "Es tracta d'un projecte de fotografia de creació col.lectiva entre persones que coneixem el patiment mental, amb l'objectiu de mostrar la nostra realitat i contribuir a lluitar contra l'estigma associat al nostre col.lectiu".

A l'acte de presentació, realitzat a la sala d'actes avui matí, ha comptat amb la presència de la Gerent de l'Hospital, Catalina Vadell, la qual ha ressaltat la importància d'aquests tipus de projectes realitzats entre pacients i sanitaris que tenen aquests bons resultats. També ha dirigit unes paraules a tots els assistents la cap del servei de Psiquiatria de l'Hospital, Rosa Molina, que ha fet referència a que el projecte ha de seguir endavant treballant cada dia junts i, al mateix temps, lluitar contra l'estigma d'aquests pacients.

    
Hospital de Manacor - Carretera Manacor-Alcdia, s/n - 07500 Manacor - Telfon 971 847000