Inici Sector Sanitari de Llevant
         Hospital de Manacor / Atenci Primria

BPSO MANACOR PARTICIPA DE L'AUDITORIA PER ACONSEGUIR LA DESIGNACI COM A CENTRE COMPROMS AMB L'EXCEL.LNCIA EN CURES
Data:16/11/21Resum:
BPSO Manacor es troba en el moment d'aconseguir la designaci com a Centre Comproms amb l'excellncia en Cures, aix significa reconixer la feina a tots els professionals implicats en el programa per tal de donar unes cures de la qualitat ms gran possible a tots els nostres usuaris.
1 2 3Aquest dimecres,  dia 10 de novembre,  ha tingut lloc l'auditoria per part del Host Regional per avaluar la feina feta de tot l'equip d'Implementació de BPSO de l'Hospital de Manacor. Els auditors varen participar en les reunions del grup d'accés vascular, a la de la Comissió d'implementació i visitaren diversos serveis per tal de veure de primera mà l'evolució del programa.

Us recordem que un Centre Compromès amb l'Excel·lència en Cures seria aquell centre o institució reconeguda en l'àmbit internacional com a una institució implicada en l'aplicació, avaluació i manteniment de les Guies de Bones Pràctiques de l'Associació d'Infermeres d'Ontàrio (RNAO). Aquest programa està liderat a Espanya per tres institucions compromeses amb la Pràctica Basada en l' Evidència: la Unitat d'Investigació en Cures de Salut (Investén-isciii), el Centre espanyol per les cures de salut basat en l'evidència (CECBE) i l' Associació d´Infermeres d'Ontàrio (RNAO).

    
Hospital de Manacor - Carretera Manacor-Alcdia, s/n - 07500 Manacor - Telfon 971 847000