Inici Sector Sanitari de Llevant
         Hospital de Manacor / Atenci Primria

DUES COMARES DE L'HOSPITAL DE MANACOR FORMARAN PART DEL "EQUIPO TECNICO ESPAOL DE AYUDA Y RESPUESTA EN EMERGENCIAS" DE LA AECID
Data:31/01/22Resum:
Les comares del paritori de l'hospital de Manacor, Lorena Granda i Cristina Bonhomme han superat la selecci nacional per formar part de l'Equipo Tcnico Espaol de Ayuda y Respuesta en Emergencias de la Agencia Espaola de Cooperacin Internacional para el Desarrollo (AECID), formant part de la Reserva Europea de Protecci Civil.
foto 1 En breu seran convocades a un curs de formació per continuar formant part de l'equip de Start. Es tracta d'un programa d'atenció immediata en desastres naturals que el nostre país mobilitza en un termini de 72 hores i que resta en el país afectat fins que es restableixi una situació de sanitat controlada.

En aquest sentit expliquen "La pandèmia de la Covid-19 ha donat visibilitat a la Infermeria. Sempre hem estat al costat de la població, però és en moments de crisi sanitària que la nostra feina surt a la llum i pren una importància rellevant.


És necessari recordar que les infermeres són al peu del canó tenint cura de totes les persones de la nostra comunitat.

    
Hospital de Manacor - Carretera Manacor-Alcdia, s/n - 07500 Manacor - Telfon 971 847000