Inici Sector Sanitari de Llevant
         Hospital de Manacor / Atenci Primria

S'HA DUIT A TERME LA I JORNADA BALEAR DE CENTRES COMPROMESOS EN L'EXCEL.LNCIA EN CURES (BPSO)
Data:18/02/22Resum:
Aquest dimecres, 17 de febrer, ha tingut lloc a l'auditori del Parc Bit la I Jornada Balear de centres compromesos en l'excellncia en cures (BPSO).
foto 1 b3 b1
b2 b4L'acte ha comptat amb la presència de Patrícia Gómez, Consellera de Salut i Consum, i clausurat per Juli Fuster, director general del Servei de Salut, els quals han destacat "la importància de la implantació del programa de bones pràctiques BPSO".
L'objectiu de la jornada era donar a conèixer la xarxa de centres adherits al programa BPSO a les Illes Balears i valorar tota la feina que estan fent molts de professionals per millorar la cura dels seus pacients en el dia a dia, sempre d'acord amb la millor evidència disponible.

Cal destacar que l'Àrea de Salut de Menorca, va esser el primer centre acreditat el 2018.  En aquest Jornada s'han acreditat de 3 centres més: l'Hospital d'Inca, l'Hospital de Son Llàtzer i l'Hospital de Manacor. Per altra banda, també s'han presentat els dos centres candidats, la Gerència d'Atenció Primària i l'Hospital Universitari de Son Espases.
De l'Hospital de Manacor hi  han participat els líders i impulsors de les guies implementades. Un d'ells, és l'inferma, Ian Blanco, que va parlar en representació de tots els professionals que han fet feina aquests tres anys, tan difícils, remarcant la importància que té l'aportació de tots i totes les impulsores, sense aquests res hagués estat possible.

A la Jornada s'ha destacat la importància de l’impacte que té en els pacients:

Eliminar la variabilitat de la pràctica clínica.
Estar informats dels avenços.
Adaptar-nos a les tecnologies.
Compartir experiències.
Punt de vista multidisciplinari.
Incloure els usuaris en la planificació i en la presa de decisions.
 
    
Hospital de Manacor - Carretera Manacor-Alcdia, s/n - 07500 Manacor - Telfon 971 847000