Inici Sector Sanitari de Llevant
         Hospital de Manacor / Atenci Primria

25 ANIVERSARI: RECONEIXEMENT ALS COMPANYS QUE HAN COMPLERT VINT-I-CINC ANYS TREBALLANT A L'HOSPITAL
Data:02/05/22Resum:
Aquest divendres, dia 29 d'abril, s'ha duit a terme l'acte central a Sa Mniga de Cala Millor on s'ha reconegut als treballadors en actiu que han complert els vint-i-cinc anys a l'Hospital de Manacor.
Grup 1 2
3 5 6
7 8 9
10 11 12
13 14 15
16 17 18Ha estat en el transcurs d'un acte que ha comptat amb les actuacions de la Banda de Música de Manacor, dirigida per Eduard Bernabeu, el guitarrista Damià Timoner i el grup Tramudança.

A aquest reconeixement ha assistit la presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol juntament amb la consellera de Salut i Consum, Patrícia Gómez, el batle de Sant Llorenç, Josep Jaume, la Delegada del Govern, Aina Calvo i la directora gerent de l'Hospital, Catalina Vadell.  També han volgut ser presents la majoria de batles i regidors dels pobles de l'àrea d'influència de l'Hospital així com molts treballadors, familiars i amics que conformen aquesta gran família que és l'Hospital de Manacor.

Els reconeguts han rebut, entre aplaudiments, un obsequi recordatori d'aquest dia consistent en una litografia numerada del dibuixant, Bartomeu Seguí.

    
Hospital de Manacor - Carretera Manacor-Alcdia, s/n - 07500 Manacor - Telfon 971 847000