Inici Sector Sanitari de Llevant
         Hospital de Manacor / Atenci Primria

L'HOSPITAL CELEBRA EL DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT AMB UN RECONEIXEMENT PBLIC ALS TREBALLADORS QUE ES DESPLACEN A PEU O AMB BICICLETA AL CENTRE HOSPITALARI
Data:06/06/22Resum:
Amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient, 5 de juny, la Comissi Mediambiental i la Comissi dHospital Promotor de la Salut han programat, avui, una srie d'actes amb l'objectiu de difondre i mantenir alguns d'aspectes ambientals significatius.
1 2 3
4 5 7Aquest any, i dirigit als treballadors del centre hospitalari, s'ha duit a terme un reconeixement de bones pràctiques als professionals que acudeixen a treballar amb bicicleta o a peu fins a l'Hospital. Així se'ls reconeix la utilització d'un mitjà alternatiu al vehicle privat en el cas dels qui es desplacen amb bicicleta i també als qui simplement aprofiten per dur a terme una activitat física, caminant, per arribar al seu centre de treball. Ambdues són alternatives saludables i segures que suposen un avanç important per una mobilitat sostenible.

Cal ressaltar també que les botelles que s'han entregat als treballadors han estat patrocinades per Adalmo, empresa gestora de residus.
 
Per altra banda, amb la col·laboració de l’Institut Balear de la Natura, mitjançant el centre Forestal de les Illes Balears, s’han fet entrega d'arbres als usuaris de l'Hospital. En total s’han repartit 450 arbres, a la taula que s'ha instal·lat a l'entrada de l'Hospital. Els interessats han pogut recollir garrovers, savines, aladerns de fulla estreta, aladerns de fulla ampla i alzines. Una acció mediambiental que ha estat molt ben acollida.
    
Hospital de Manacor - Carretera Manacor-Alcdia, s/n - 07500 Manacor - Telfon 971 847000