Inici Sector Sanitari de Llevant
         Hospital de Manacor / Atenci Primria

NOU CICLE DE SESSIONS FORMATIVES TCAI PELS SERVEIS D'URGNCIES I UCE
Data:08/06/22Resum:
Al llarg d'aquests mesos s'han realitzat dos nous cicles de sessions formatives per a TCAI dels Serveis d'Urgncies i UCE.
1 2 3
4 5 6
PHOTO-2022-05-18-13-57-43 PHOTO-2022-05-24-13-37-22 (1)Aquestes sessions formatives, han estat impartides per les mateixes TCAI dels dos serveis amb el suport de la supervisió. Han tigut caràcter d'assistència obligatòria, sobretot per a les TCAI de recent incorporació.
L'objectiu de les mateix ha estat unificar criteris de dinàmiques de treball, recordar les diferents tasques a les diferents ubicacions i, sobretot, oferir una assistència segura i de qualitat als pacients atesos i ingressats a les dues unitats.
Les sessions, han tigut una durada aproximada de tres hores i s'han dividit en diferents apartats:
• Actuació de la TCAI a Boxes.
• Actuació de la TCAI a la Sala d'observació.
• Actuació de la TCAI a la Sala de RCP.
• Atenció al pacient ingressat a UCE des d'una visió de la TCAI.
• Actuació de la TCAI a la zona externa d'urgències.
• Atenció al pacient que ingressa a la sala de Crítics des d'una visió de la TCAI.

Les TCAI que han realitzat aquestes sessions són  Magdalena Llobera, Neus Vallés, Mercedes Sebastià, Mª Antònia Palou, Raquel Munar, Aina Perelló, Francisca Sánchez, Ángela Brunet, Antònia Febrer, Clara Alzamora, Marga Vives i Magdalena Fornés.


Tota la informació impartida a aquestes sessions es farà extensiva a la resta d'equip dels serveis i serà també el material que s'oferirà a les TCAI de nova incorporació com a guia d'actuació. En aquest sentit, cal destacar l'esforç i implicació de tot l'equip, tant de les companyes que han impartit les sessions com de les assistents a aquestes.
    
Hospital de Manacor - Carretera Manacor-Alcdia, s/n - 07500 Manacor - Telfon 971 847000