Inici Sector Sanitari de Llevant
         Hospital de Manacor / Atenci Primria

L'HOSPITAL PARTICIPA A LES "JORNADAS DE ERGONOMIA EN EL TRANSPORTE SANITARIO"
Data:10/06/22Resum:
L'Hospital ha participat a les jornades que es varen dur a terme sobre "Ergonoma en el transporte sanitario", organitzades per Stryker, a la ciutat de Mlaga.
IMG-20220524-WA0001L'esdeveniment s'ha distribuit en 2 parts: ergonomia - prevenció i "showroom" de sistemes de transport d'última generació, sobretot, lliteres, tant manuals com motoritzades.
La primera part de la presentació a càrrec de l'empresa "ForLife - Management für den Körper" que està especialitzada en la prevenció de lesions. S'ha fet una presentació teòrica i s'ha demostrat científicament quina càrrega de feina suporta un cos humà a l'hora d'empènyer un llit o de transferir un pacient. La demostració s'ha duit a terme mitjançant un software informàtic que avalua, a l'instant, la intensitat de la càrrega mesurada en kN (kilonewton) a través d'una sèrie de sensors col·locats a una persona.
El "showroom" ha comptat amb una demostració pràctica d'una sèrie de lliteres d'última generació, preparades per facilitar el trasllat de pacients (lliteres motoritzades, lliteres mixtes, etc.).
L'acte ha estat destinat, sobretot, a personal de prevenció i a responsables de zeladors i ha comptat amb la presència d'uns 100 professionals aproximadament. Per part de l'Hospital de Manacor hi han assistir la tècnica en Prevenció de Riscos Laborals, Maria Magdalena Sancho, i el Cap de Personal Subaltern, Francesc Rosselló.
 

    
Hospital de Manacor - Carretera Manacor-Alcdia, s/n - 07500 Manacor - Telfon 971 847000