Inici Sector Sanitari de Llevant
         Hospital de Manacor / Atenci Primria

MOLTA PARTICIPACI I BON AMBIENT A LA JORNADA ESPORTIVA EN EL RAFA NADAL SPORT CENTRE DELS TREBALLADORS DE L'HOSPITAL
Data:13/06/22Resum:
Molta participaci i bon ambient a la Jornada Esportiva en el Rafa Nadal Sport Centre dels treballadors de l'Hospital Manacor per celebrar el 25 aniversari
11 12 13
14 15 j5
j6 j7 j8
j9 j10 j4
j3 j2 j1Un dels actes que formen part del programa de celebració del 25è aniversari de l'Hospital de Manacor, ha estat la realització, aquest dissabte, de la Jornada Esportiva a les instal·lacions del Rafa Nadal Sport Centre.

A les deu de matí ha començat el Torneig de Bàsquet 3x3 entre els dos equips formats per treballadors de l'Hospital de Manacor, un segon grup de jugadors d'Aproscom acompanyats pels seus monitors, Manolo i Tomeu. Així també un tercer grup de jugadores de l'equip Infantil Preferent Vermell Buffete Perelló del Club Bàsquet Manacor. S'ha realitzat un mini torneig inclusiu format per quatre equips que han jugat tots contra tots. La finalitat d'aquest torneig ha estat passar-ho bé i gaudir de la pràctica de l'esport. Ha arbitrat tots els partits, na Bel Aguilar.
Quasi al mateix temps, s'han iniciat una sèrie de classes grupals a l'interior del gimnàs que ha comptat amb una molt bona participació. Així les treballadores i treballadors de l'Hospital han pogut participar i iniciar-se en les activitats dirigides de Body Combat, Zumba i "espalda sana". Les classes han estat impartides pels monitors de fitness i organitzat pel Coordinador de Fitness i CrossFit i Responsable de dinamització del Rafa Nadal Club, Miguel Angel Álvarez.
Cal destacar que la jornada ha comptat amb tot moment amb la col·laboració del centre esportiu. Després de l'entrega de distincions a tots els participants per part de la Gerent de l'Hospital, Catalina Vadell i l'equip directiu, s'ha duit a terme un dinar de companys a les mateixes instal·lacions del Rafa Nadal Sport Centre.
    
Hospital de Manacor - Carretera Manacor-Alcdia, s/n - 07500 Manacor - Telfon 971 847000