Inici Sector Sanitari de Llevant
         Hospital de Manacor / Atenci Primria

INAUGURADA L'EXPOSICI DE FOTOGRAFIES "L'NIMA" TANCANT ELS ACTES DEL 25 ANIVERSARI
Data:13/12/22Resum:
Un total de vint-i-cinc fotografies amb el ttol "L'nima" conformen l'exposici de fotografies realitzades per Sebasti Roig, metge adjunt de l'UCI.
3_ 1_ Image_
2_ Aquesta exposició, que s'ha inaugurat avui matí i que romandrà exposada al hall de l'Hospital, suposa el punt final del programa dels actes del 25è aniversari del centre.

La directora gerent, Catalina Vadell acompanyada per l'equip directiu i l'autor de les fotografies han donat per inaugurada l'exposició, destacant que el significat de la mateixa és l'ànima de l'Hospital.
Així, Sebastià Roig descriu el que és aquesta exposició "Més enllà de l'evident: estructura, màquines i persones, l'ànima d'un hospital es compon de relacions i emocions. Les relacions són l'acte fonamental que fa possible el contacte entre pacients i professionals, el fet indispensable que permet acostar persones i generar salut.
Les emocions com a moderadores de la conducta, permeten interpretar les necessitats particulars oferint respostes amb la màxima sensibilitat i amb això, modelar la freda evidència, ajustar el coneixement i convertir la ciència en cura.
Aquestes 25 fotografies representen el compromís amb aquests valors. L'esforç diari per a oferir una assistència amb el rigor precís i la màxima humanitat. La resposta al clam d'una comarca que va cridar que volia aquest hospital, l'agraïment de tots nosaltres per la confiança que ens han atorgat."
Com a final d'aquest any de celebració també hem comptat amb la música de la xeremia i el flabiol, amb Eva i Miquel.

 

    
Hospital de Manacor - Carretera Manacor-Alcdia, s/n - 07500 Manacor - Telfon 971 847000