Inici Sector Sanitari de Llevant
         Hospital de Manacor / Atenci Primria

EL SERVEI DE PSIQUIATRIA PRIMER PREMI DEL IV CONCURS DE DECORACI DE NADAL DE L'HOSPITAL
Data:23/12/22Resum:
Avui divendres, s'ha duit a terme la festa de Nadal de l'hospital, donant els premis del que s ja el IV Concurs de Decoraci de Nadal.
Grup 1. Psiquiatria 1 premis 2. Hemodialisi 2 premi
3. Hospitaldedia 3 premi 1 2
Annex 1 Cardiologia Farmacia 4
Oftalmologia 1 Psiquiatria 7 Esterilitzacio
Digestiu UCSI 1 UCSI 2
Urg Ped 1 UH2 2 Quirofan 1
Urg Ped 4Un total d'onze serveis han participat en aquesta nova edició del concurs de decoració que ha comptat amb un nivell molt alt i amb la implicació del personal. Finalment, el jurat qualificador del concurs format pel pintor, Pedro Albons, el periodista, Sebastià Sansó i la infermeria, Maria José Cons, que enguany s'ha jubilat, han entregat els tres primers premis als següents serveis.
- Primer premi: Servei de Psiquiatria
- Segon premi: Hemodiàlisi
- Tercer premi: Hospital de Dia.
A la sala d'actes de l'Hospital a les dotze, s'han nomenat les dues treballadores que s'han jubilat aquest any, als quals sel's ha fet entrega d'un reconeixement per aquests anys de feina.
La Gerent de l'Hospital, Catalina Vadell, ha dirigit unes paraules als jubilats d'aquest any 2022, agraïnt-los la feina feta com a bons professionals que han estat.
Un representant de cada un dels serveis que han participat en el IV Concurs de Decoració de Nadal ha recollit l'obsequi per a la seva participació.
Enguany com a novetat, ens han acompanyat a la celebració de Nadal un grapat de cantaires de la Coral de Música de Manacor, alguns d'ells treballadors de l'Hospital, que han amenitzat la festa de Nadal d'aquest any 2022.
També s'ha entregat un regal a Antònia Domenge, l'auxiliar d'infermeria que ha realitzat el betlem que decora el hall del centre hospitalari, des de fa un parell d'anys.
 

    
Hospital de Manacor - Carretera Manacor-Alcdia, s/n - 07500 Manacor - Telfon 971 847000