Inici Sector Sanitari de Llevant
         Hospital de Manacor / Atenci Primria

La Gala dels Invisibles de la COVID-19 reconeix la tasca de collectius professionals, associacions, entitats i institucions durant la pandmia
Data:12/01/23Resum:
El Palau de Congressos de Palma va acollir, ahir vespre, la Gala dels Invisibles de la COVID-19, organitzada per la Conselleria de Salut i Consum de les Illes Balears amb lfobjectiu de reconixer la tasca de 52 collectius professionals, associacions, entitats i institucions durant la pandmia de COVID-19 que va comenar al mar de 2020. Un total de 237 representants de cada mbit reconegut han pujat a lfescenari per recollir el preceptiu reconeixement. L'acte ha comptat amb la presncia de la ministra de Sanitat, Carolina Darias, i la consellera de Salut i Consum, Patricia Gmez.
1_ Logistica Servei Admissi
servei cuina servei informtica servei manteniment
servei neteja servei Rehabilitaci Servei zeladors
Seguretat Més de 1.500 persones han assistit a la Gala, que ha tengut lloc al Palau de Congressos de Palma, conduïda pel metge Jaume Gomila i la periodista Araceli Bosch, i que ha comptat amb l’actuació del cor Tot Cor. Entre els participants a la celebració hi hagut nombroses autoritats de les Illes Balears com ara Vicenç Thomàs, president del Parlament; Mercedes Garrido, consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat; Rosario Sánchez, consellera d’Hisenda i Relacions Exteriors, i Fina Santiago, consellera d’Afers Socials i Esports, entre altres autoritats.

Per la seva banda, la consellera de Salut i Consum ha volgut agrair als presents tot l’esforç i la resiliència de la ciutadania, especialment dels centenars de professionals de les Illes Balears que han permès donar una resposta eficaç a una situació molt adversa i pal·liar els efectes de la pandèmia a la nostra comunitat. «Els treballadors van demostrar una flexibilitat i una capacitat d’adaptació encomiables. Com a societat podem estar ben orgullosos d’aquesta feina, d’aquesta consciència de servei públic i de tenir uns professionals com els que tenim a les Illes Balears, excepcionals i sempre a l’altura de les circumstàncies», ha assegurat.

 

Reconeixements

La Gala ha reconegut la tasca de més de 200 professionals, entitats i associacions que, en un àmbit o un altre, han prestat servei a la ciutadania durant la pandèmia de COVID-19. Entre els treballadors reconeguts, hi ha empleats de la Direcció General de Salut Pública i Participació; de la de Recerca en Salut, Formació i Acreditació; de l’Institut d’Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa); de la Direcció General de Prestacions i Farmàcia; de la de Consum, així com de la Secretaria General de la Conselleria de Salut i Consum. També han rebut un reconeixement professionals del Banc de Sang i Teixits de les Illes Balears, de la Conselleria d’Educació i Formació Professional, de la Conselleria d’Afers Socials i Esports, de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS), així com dels consells d’Eivissa, Menorca i Formentera i dels diversos ajuntaments de les Illes.

Així mateix, també s’ha reconegut la tasca de treballadors de tots els àmbits dels hospitals públics, privats i concertats de les Balears, d’Atenció Primària, del SAMU 061 i dels Serveis Centrals del Servei de Salut.

A més, la Gala dels Invisibles de la COVID-19 ha volgut agrair també la tasca de fins a 13 col·legis professionals de la comunitat „Ÿtots de l’àmbit sanitari„Ÿ, representants de l’Advocacia de la Comunitat, de la Direcció General d’Emergències, dels cossos de seguretat municipal i de l’Estat (policies locals, Policia Nacional, Guàrdia Civil i la Comandància General de Balears).

Per part de la societat civil, s’ha reconegut la Fundació Deixalles, l’Associació Pitiüsa Pro Salut Mental (APFEEM), l’Associació d’Ajuda a l’Acompanyament al Malalt de les Balears, l’associació La Nostra Veu, Projecte Home, així com el matemàtic i divulgador Daniel Ruiz.

 

 

Els serveis guardonats de l'Hospital de Manacor i el seu representant a l'actes són:

- Manteniment: Didac López

- Logística: Francisca Fuster

- Informàtica: Vieri di Paola.

- Zeladors: Sebastià Adrover

- Administració: Mónica Ocón

- Fisioteràpia: Miquel Alou

- Neteja: Elicemia Palacio

- Seguretat: Eduardo Ortíz

- Cuina: Maria Antònia Massanet

#InvisiblesCOVID

 

 

    
Hospital de Manacor - Carretera Manacor-Alcdia, s/n - 07500 Manacor - Telfon 971 847000