Inici Sector Sanitari de Llevant
         Hospital de Manacor / Atenci Primria

L'HOSPITAL PARTICIPA A LA I JORNADA-FIRA DE SALUT COMUNITANT D'ATENCI PRIMRIA DE MALLORCA
Data:05/06/23Resum:
El diivendres, dia 2 de juny, ha tingut lloc a Inca la I Jornada-Fira de salut comunitant d'Atenci Primria de Mallorca FISCAP, amb el lema Comunicant-nos cap a la Salut.
PHOTO-2023-06-02-14-32-25 PHOTO-2023-06-02-14-32-24 Fira FISCAP
Fira IncaL'Hospital de Manacor ha participat amb una taula informativa on tres representants de la Comissió de Promoció de la salut han explicat el Pla d'acció per la promoció de la salut que està desenvolupant l'Hospital i alguns dels projectes que ja es duen a terme, com per exemple: "Infants en llibertat de moviments", "Cures del Sòl pelvià", "Consells per viure millor amb la psoriasi", "Consell breu en tabaquisme", "Atura'm per continuar millor" o "Hàbits saludables en el treball".
La salut comunitària és feina de tota la comunitat i els hospitals formen part d'aquesta, per això el 2020 es creà la Comissió Multidisciplinària Hospital Promotor de la Salut (HPS), les seves línies de treball són l'atenció als pacients i familiars, la salut dels treballadors i la relació de l'Hospital amb la comunitat.


Us animam a presentar nous projectes, trobareu la plantilla a la carpeta de la Intranet-->Informació per serveis-->Comitès-->Comissions de gestió-->Comitè Hospital Promotor de la salut.
COMISSIOHOSPITALPROMOCIOSALUT@hmanacor.org

    
Hospital de Manacor - Carretera Manacor-Alcdia, s/n - 07500 Manacor - Telfon 971 847000