Inici Sector Sanitari de Llevant
         Hospital de Manacor / Atenci Primria

Ignacio Casas s el nou gerent de l'Hospital de Manacor
Data:06/09/23Resum:
El director general del Servei de Salut de les Illes Balears, Javier Urea, ha nomenat Ignacio Casas Oll nou gerent de lHospital de Manacor, en substituci de Catalina Vadell.
foto 11_ foto 2 foto 3_ 
El nou gerent, nascut l’any 1969 a Barcelona, és llicenciat en Física per la Universitat Ramon Llull (Barcelona) i té un màster en administració d’empreses per l’Escola Superior d’Administració i Direcció d’Empreses (ESADE). Expert en gestió i direcció, amb una sòlida experiència en administració i desenvolupament organitzacional, ha estat vinculat al Servei de Salut des de l’any 1995.

Ignacio Casas, que fins ara era director insular de Recursos Humans, Desenvolupament i Gestió Economicosocial del Consell Insular d’Eivissa, té una llarga experiència en la gestió sanitària: va ser gerent de l’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera entre 2011 i 2015, director de Gestió i Serveis Generals, cap de l’Àrea Econòmica i cap del Servei de Compres i Unitat de Supervisió i Control de la Concessionària de l’Hospital Can Misses.

En relació amb l’Hospital de Manacor, la consellera de Salut, Manuela García, ha destacat l’enorme repte que suposen les obres del Pla Director del centre hospitalari, que farà possible augmentar més del doble la superfície construïda invertint-hi 76 milions d’euros i amb això millorar l’atenció i el servei de 150.000 persones.

 
    
Hospital de Manacor - Carretera Manacor-Alcdia, s/n - 07500 Manacor - Telfon 971 847000