Inici Sector Sanitari de Llevant
         Hospital de Manacor / Atenci Primria

LA COMISSI DE LACTNCIA MATERNA HA CELEBRAT EL LLIURAMENT DELS PREMIS DEL CONCURS FOTOGRFIC DE LACTNCIA
Data:09/10/23Resum:
Aquest esdeveniment anual ha batut rcords de participaci, amb ms de 50 captivadores imatges presentades.
1r PREMI INDIVIDUAL - MAGDALENA SASTRE - LACTNCIA GRCIES A LA TRIBU_ 1r PREMI GRUPAL - NEUS JAUME CABRER - TRIBU MAMETA MENCI ESPECIAL - XISCA MESQUIDA VICENS - UN PIT, LA MATEIXA FORA
MENCI ESPECIAL - IRENE MERINO BARCEL - DIRECTE O EN DIFERIT, PER SEMPRE MEVA, NOSTRA I VINCLE_ 

La Comissió de Lactància de l'Hospital de Manacor ha celebrat amb gran èxit el lliurament de premis del seu tretzè concurs fotogràfic de lactància materna.
 
La cerimònia de lliurament de premis ha tengut lloc a la Fundació Alcover i ha tingut moments commovedors i educatius. Professionals de l'Hospital de Manacor han duit a terme tallers destinats a les famílies assistents.
L'Hospital ha atorgat el primer premi a la categoria individual, mentre que el Col·legi Oficial d'Infermers i Infermeres de les Illes Balears (COIBA) ha col·laborat en el lliurament del premi de la categoria grupal. El lliurament del premi COIBA ha estat a càrrec de Magdalena Julià, vocal de comares del col·legi mentre que el premi individual ha estat atorgat per Guillem Barceló, coordinador de l'àrea maternoinfantil.
 
La Comissió de Lactància també ha pres la decisió d'atorgar dos premis especials addicionals a dues fotografies, en reconeixement de força de voluntat i coratge que van demostrar. Aquestes imatges capturaven moments únics i emotius que van reflectir la lluita i la determinació de les mares en el viatge de lactància materna.
 
A més dels premis principals, diversos comerços locals generosament han ofert altres premis que han sortejat entre les participants assistents a l'esdeveniment, cosa que ha afegit emoció i gratitud a la vetllada. Volem agrair a Depekes, Denins, La Il·lustrada, Meumoix, Evolutive clinic, Fisiofragma, Comsentido, Cristaleria Matamalas, Laura Cubero peluqueria, Müller, Shanta Yoga, Fruites i verdunes na Camel·la i Joana Cortés (Balanç) per tots el premis cedits.
 
Aquest esdeveniment no només ha reconegut la importància de la lactància materna, sinó que també ha destacat el suport inavaluable de la comunitat local i els professionals de la salut en la promoció d'aquesta pràctica fonamental per a la salut de les mares i els nadons.
L'Hospital de Manacor i la Comissió de Lactància esperen amb entusiasme continuar aquesta tradició en els anys vinents, inspirant més persones a capturar i celebrar la bellesa de la lactància materna a través de la lent d'una cambra.
 
1r PREMI INDIVIDUAL - MAGDALENA SASTRE - LACTAÌNCIA GRAÌCIES A LA TRIBU
1r PREMI GRUPAL - NEUS JAUME CABRER - TRIBU MAMETA
MENCIOì ESPECIAL - IRENE MERINO BARCELOì - DIRECTE O EN DIFERIT, PEROÌ SEMPRE MEVA, NOSTRA I VINCLE
MENCIOì ESPECIAL - XISCA MESQUIDA VICENS - UN PIT, LA MATEIXA FORÇA
    
Hospital de Manacor - Carretera Manacor-Alcdia, s/n - 07500 Manacor - Telfon 971 847000