Inici Sector Sanitari de Llevant
         Hospital de Manacor / Atenci Primria

El projecte NANA reparteix pintures, mandales i cartes pels Reis d'Orient
Data:19/12/23Resum:
Na Jlia Mayol responsable del projecte Nana ha entregat a la planta de pediatria regals pels nins ingressats: pintures, mandales, cartes pels Reis d'Orient entre d'altres .Tamb han anat a veure la planta de psiquiatria, repartint mandales pels pacients ingressats.
IMG_9443 IMG_9437 IMG_9445
IMG_9446 IMG_9448El Projecte NANA és una iniciativa privada nascuda en el Nadal del 2022 fruit de l'interès a mantenir la il·lusió dels nins i nines hospitalitzats en la nit més màgica de l'Any.

El patiment de malalties oncològiques per part de persones pròximes a la promotora del projecte, va ser el detonant pel seu naixement. Tot i que en un principi el seu objectiu va consistir en repartir regals, va ser tal la col·laboració de tercers que es va apreciar que existia una gran oportunitat d'ampliar-lo a la finalitat més genérica de crear "ponts" entre l'Administració i altres particulars que puguin estar també commoguts i interessats en ajudar a humanitzar, encara més, l'atenció hospitalària. Per altra banda, manté el seu propòsit d'incentivar els programes d'investigació contra el càncer que es duguin a terme en diferents centres d'investigació.


El projecte prioritza el seu interès, especialment, en l'àmbit infantil, sense perjudici d' estar obert a qualsevol altre aspecte que pugui implicar el benestar de pacients i familiars.


"Només s’hi veu bé amb el cor,
l'essencial és invisible als ulls".
Antoine de Saint-Expuéry

 

 

    
Hospital de Manacor - Carretera Manacor-Alcdia, s/n - 07500 Manacor - Telfon 971 847000