Inici Sector Sanitari de Llevant
         Hospital de Manacor / Atenci Primria

ConectaBalear al costat d'alguns dels seus equips patrocinats porten la mgia del Nadal a l'Hospital
Data:29/12/23Resum:
En un gest de solidaritat i empatia, ConectaBalear es va unir a alguns jugadors de quatre dels seus equips patrocinats: Toni Vicens de lequip Palmer Basket, Jess Gordillo del Mallorca Palma Futsal, Vctor Alcntara del ConectaBalear CV Manacor, Sandra Torres, Ftima Traversaro i David Ortega de lAtltic Balears, per a portar il.lusi als petits pacients de l'Hospital durant la temporada nadalenca.
1 t 2
3 4 6
5 7Aquest 28 de desembre s'ha marcat com un dia molt especial en el calendari de ConectaBalear i part dels seus equips patrocinats, perquè s'han desplaçat fins a l'Hospital , la seva ciutat d'origen, amb un propòsit clar en ment: fer somriure als més petits que es troben hospitalitzats.

 

Els esportistes han lliurar regals a cada habitació de l'Hospital, convertint l'ingrés dels nens en un moment d'alegria. "A ConectaBalear creiem fermament en la importància de retornar el suport a la comunitat i donar la mà a aquells que estan passant per moments difícils", comenta Sebastià Riera, Director d'Operacions de l'empresa. ”És un plaer poder dur a terme una acció com aquesta i compartir moments tan especials amb aquests nens i les seves famílies. La seva força sens dubte ens inspira.”


Han estat rebuts pel gerent de l'Hospital, Ignasi Casas acompanyat per Cinta Escuder,  directora mèdica, Francesc Moranta, director de gestió i Julia Troya, directora infermeria.

 

    
Hospital de Manacor - Carretera Manacor-Alcdia, s/n - 07500 Manacor - Telfon 971 847000