Inici Sector Sanitari de Llevant
         Hospital de Manacor / Atenci Primria

TAULA INFORMATIVA D'APROP A L'HOSPITAL AMB MOTIU DEL DIA MUNDIAL CONTRA EL CNCER DE MAMA
Fecha:18/10/19Resumen:
Amb motiu del Dia Mundial contra eel Cncer de Mama, Aprop ha estat present a l'entrada de l'Hospital per donar a conixer la seva tasca diria.
IMG_3932 c3 IMG_3933El president de l'Associació, Perfecto Acosta amb la Directora gerent, Catalina Vadell, la psico-oncòloga, Catalina Garau així com un grup de voluntaris de l'associació han estat presents a la taula.

 

L'objectiu d'aquesta celebració és conscienciar la població de la importància del diagnòstic precoç del càncer de mama per guanyar la lluita contra aquesta malaltia, que esdevé el tumor més freqüent en dones arreu del món.  La detecció precoç permet detectar el càncer de mama en una etapa molt inicial, quan encara no produeix molèsties i la possibilitat de curació és més alta.

La prevenció és un altre element bàsic per reduir l’impacte de la malaltia. Malgrat que no se'n coneixen les causes exactes, el Codi Europeu contra el càncer recull un seguit de recomanacions per disminuir el risc de tenir un càncer de mama: mantenir un pes saludable i evitar la obesitat -especialment després de la menopausa-, fer activitat física regularment, reduir el consum d'alcohol i practicar la lactància materna.

    
Hospital de Manacor - Carretera Manacor-Alcdia, s/n - 07500 Manacor - Telfon 971 847000