Inici Sector Sanitari de Llevant
         Hospital de Manacor / Atenci Primria

INAUGURADA L'EXPOSICI LA MIRADA DE SEBASTI MASSANET
Fecha:02/12/19Resumen:
"Des de l'Hospital apostam sempre per promocionar la cultura i l'art" ha comentat la Gerent, Catalina Vadell
IMG_5777 IMG_5783 IMG_5774Des d'avui matí, es poden admirar un total de cinc teles de mitjan format i dues columnes de l'artista d'Artà, Sebastià Massanet. L'exposició es podrà admirar fins a finals de gener del 2020.

La Gerent, Catalina Vadell, ha comentat que "des de l'Hospital també es promociona la cultura i l'art" així com ho demostra aquesta exposició que es suma a altres obres d'art que es troben exposades de manera permanent al hall del centre hospitalari.

Sebastià Massanet ha destacat que al llarg d'aquest dos mesos les obres aniran canviant ja que la intenció és que aquesta sia una exposició molt activa i dinàmica. Així els visitants de l'Hospital podran admirar diferents obres d'aquest artista.

Es tracta de la cinquena mostra individual que Sebastià Massanet realitza a Manacor, on ha exposat amb anterioritat a la Torre de ses Puntes, a s’Agrícola i –en dues ocasions– a Can Avellanet. Nascut a Artà el 1961, Sebastià Massanet és un dels creadors plàstics mallorquins amb un estil més singular. La seva obra s’ha exhibit a Barcelona, Berlín i Copenhaguen, entre d’altres ciutats. Al llarg de la seva dilatada trajectòria ha obtingut una sèrie de premis i guardons significatius.

    
Hospital de Manacor - Carretera Manacor-Alcdia, s/n - 07500 Manacor - Telfon 971 847000